Εξωτερικές επιγραφές

Η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει και ποιος είναι καλύτερος τρόπος για τη δημιουργία μιας θετικής πρώτης εντύπωσης από μια εξωτερική επιγραφή που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Η εξωτερική επιγραφή είναι το  ‘πρόσωπο’ της επιχείρησής σας, αυτή δημιουργεί την πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες, τους πελάτες και το προσωπικό σας. Η εταιρεία μας καλύπτει από επιγραφές καταστημάτων και εταιρειών μέχρι δημόσια σήμανση και προσφέρει μια μεγάλη  ποικιλία σε υλικά και εφέ.

Επιγραφές καταστημάτων 

Μια πετυχημένη επιγραφή όψης θωρείτε το πιο αποτελεσματικό διαφημιστικό μέσο, απαραίτητο για ένα κατάστημα ορατό στο κοινό. Αυξήστε τη δυναμική των πωλήσεων σας με μια επιγραφή που θα μετατρέψει τους περαστικούς σε πελάτες. Βασιστείτε σε μας να δημιουργήσουμε την ιδανική επιγραφή στην ιδανική τιμή για εσάς! 

Εταιρικές επιγραφές

Οι επιγραφές προσδίδουν μια συγκεκριμένη ταυτότητα στην εταιρεία σας, που την καθιστά οικεία και αναγνωρίσιμη. Αντιπροσωπεύουν το ‘ποιοι είστε’ και το ‘τι κάνετε’ σε επισκέπτες και ενδεχόμενους πελάτες. Η εταιρεία μας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία τρόπων και μεθόδων επιγραφοποιίας, ώστε να καταλήξετε στην κατάλληλη για να αναδείξει το εταιρικό σας προφίλ.

Γράμματα και σήματα

Κατασκευάζουμε τρισδιάστατα γράμματα και σήματα σε οποιαδήποτε γραμματοσειρά ή σχήμα, ανεξαρτήτου μεγέθους. Το υλικό κατασκευής ποικίλει. Επιλέξτε ξύλινα για πιο θερμό αποτέλεσμα, pvc και αλουμίνιο για πιο minimal αισθητική ή μεταλλοπλαστικά φωτιζόμενα για  να εντυπωσιάζετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτοκόλλητα βιτρίνας 

Τα αυτοκόλλητα βιτρίνας ομορφαίνουν την όψη του καταστήματός σας και λειτουργούν ενημερωτικά, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ιδιωτικότητα και πρόληψη ατυχημάτων. Οι επιλογές ποικίλουν από αυτοκόλλητα αμμοβολής σε διάφορα μοτίβα, γραμμικά κοπτικά που παρέχουν πληροφορία, μεμβράνες ολικής κάλυψης με ψηφιακή εκτύπωση για μια πιο επιβλητική παρέμβαση και  γενικά αυτοκόλλητα παντός τύπου. Ταυτόχρονα, η χρήση μεμβρανών one way παρέχουν ιδιωτικότητα χωρίς να εμποδίζουν την ορατότητα από μέσα και οι αντηλιακές μεμβράνες προστατεύουν από τη φθορά της ηλιακής ακτινοβολίας.

Δημόσια σήμανση

Με την εξειδίκευση και την πολυετή μας εμπειρία στη μαζική παραγωγή επιγραφών, είμαστε η ιδανική εταιρεία για την ανάληψη ενός έργου δημόσιας σήμανσης ή σήμανσης δημόσιων οχημάτων. Βασικό μας προτέρημα η εμπειρία στον προγραμματισμό των εργασιών και η συνέπεια στην παράδοση του έργου.

Πυλώνες, τοτέμ, πινακίδες

Οι μονολιθικοί πυλώνες (τομέμ) και οι πινακίδες χρησιμοποιoύνται ευρέως από καταστήματα και εταιρείες για να τονίσουν την παρουσία τους στο δρόμο αλλά και ως πάνελ πληροφορίας. Επιλέξτε ένα μοναδικό τοτέμ, μονής ή διπλής όψης αλλά και φωτιζόμενο ή μια πινακίδα που αποτελεί μια πιο οικονομική λύση χωρίς να υστερεί σε εμφάνιση, αφού παρέχει ευελιξία στην επιλογή σχήματος και υλικού.

epigrafes-katastimaton_9 pinakides-pilones_1 etairikes-epigrafes_3  grammata-simata_10aftokolita-vitrinas_10
epigrafes-katastimaton_1