Επιγραφές οχημάτων

Τα οχήματα δεν είναι μόνο μέσα μεταφοράς, αλλά και μια ευκαιρία για διαφήμιση! Προσφέρουν μια πρώτη εντύπωση σε νέους πελάτες και σας προβάλλουν σε αυτούς που ήδη σας γνωρίζουν. Εμπιστευτείτε μας ώστε, να μετατρέψουμε το εταιρικό σας όχημα σε μια κινητή διαφήμιση. Αναλαμβάνουμε από  απλά λογότυπα και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι ολική κάλυψη του οχήματος με φωτεινές και πολύχρωμες μεμβράνες. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική επιγραφή για το όχημά σας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, από το σχεδιασμό μέχρι και την τοποθέτηση, όλα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Αυτοκόλλητα οχημάτων παντός τύπου

Εξειδίκευσή μας τα αυτοκόλλητα παντός σχήματος, μεγέθους και ποσότητας. Τοποθετήστε αυτοκόλλητα με το λογότυπο της επιχείρησής σας ή δώστε στο όχημά σας μια καλλιτεχνική πινελιά.
Τα αυτοκόλλητα ποικίλουν από απλά μονόχρωμα, λεκτικά-κοπτικά μέχρι αυτοκόλλητα με ψηφιακή εκτύπωση.
Ακόμα και αν δεν ψάχνετε συγκεκριμένα για αυτοκόλλητα οχημάτων, τα αυτοκόλλητα μας προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε εταιρικό αντικείμενο.

Wrapping με μεμβράνες ψηφιακής εκτύπωσης

Η οδική παρουσία του οχήματός σας κορυφώνεται με τις αυτοκόλλητες μεμβράνες ψηφιακής εκτύπωσης. Ιδανικές για να αναδείξετε την επιχείρηση σας. Αυτοκίνητο, βαν, φορτηγό, σκάφος, αλλά και ολόκληρος εταιρικός στόλος μπορεί να αναδειχθεί με αυτοκόλλητες μεμβράνες ολικής ή μερικής κάλυψης.

Ανακλαστικά σήματα

Βεβαιωθείτε ότι η σήμανση σας θα είναι ορατή και τη νύχτα χρησιμοποιώντας τις ανακλαστικές μας ταινίες. Τα ανακλαστικά σήματα αυξάνουν την ασφάλεια στην οδήγηση ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν μια εντυπωσιακή παρουσία της επιγραφής σας όλο το 24ωρο.

Wrapping με μεμβράνες αλλαγής χρώματος

Απογειώστε την αίσθηση στην οδήγησή σας με αυτοκόλλητες μεμβράνες αλλαγής χρώματος. Αυτή η νέα τεχνική αλλάζει την εμφάνιση του οχήματός σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να επηρεάζει το αυθεντικό χρώμα του οχήματος. Αναδείξτε το νέο σας όχημα ή μεταμορφώστε το παλιό με μεμβράνες ματ, μεταλλικές, σατινέ, περλέ. Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών με την εγγύηση της 3Μ, με έμφαση στη λεπτομέρεια, είτε σε ολικό ντύσιμο του οχήματος, είτε σε ντύσιμο συγκεκριμένων τμημάτων.

Σήμανση εταιρικού στόλου 

Η σήμανση του εταιρικού σας στόλου επικοινωνεί, το επαγγελματικό προφίλ της επιχείρησής σας και αναδεικνύει την ταυτότητά της. Εμπιστευτείτε την πολυετή εμπειρία μας στην οργάνωση/προγραμματισμό, που απαιτεί η σήμανση ενός εταιρικού στόλου οχημάτων με το ελάχιστο "χρονικό αποτύπωμα" έργου.

etairikos-stolos_10 etairikos-stolos_1 anaklastika_2 leoforeia_4 ntalika-38 van-32 epigrafes_auto