Η εταιρεία ΕΡΜΗΣ, εδώ και 40 χρόνια, ειδικεύεται στον χώρο των επιγραφών.

Η πλήρης γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της αρχίζει από τις βαφές φούρνου  φορτηγών, έως το ντύσιμό τους εξ ολοκλήρου με ψηφιακές εκτυπώσεις.

Αυτή την στιγμή, είναι η μοναδική εταιρεία η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη λύση μακέτας – εκτύπωσης και εφαρμογής διότι έχει πλήρη τεχνογνωσία αλλά και μεράκι για όλες τις εργασίες που αναλαμβάνει.

Η διαδρομή μας...

1970. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σάββας Σκαρπαθιώτης ξεκινάει ατομική επιχείρηση επιγραφών σε αυτοκίνητα και καταστήματα με έδρα την οδό Πειραιώς στο ύψος του Γκαζιού. Στη συνέχεια μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κατάστημα απέναντι και ξεκινάει τις επιγραφές επί καταστημάτων και επί αυτοκινήτων. Τα εργαλεία της εποχής ήταν τα πινέλα, οι λαδομπογιές, τα καβαλέτα, ξύλινα όργανα σχεδίασης. Πάνω απ’όλα όμως η τέχνη.

1980. Η εταιρεία έχει ήδη καθιερωθεί στο χώρο της με βάση την συνέπεια και την άριστη ποιότητα και γίνεται ομόρρυθμη. Βρίσκεται στην κορυφαία θέση των δημιουργών εκείνης της εποχής. Η τεχνική που ακολουθεί και εξελίσσεται είναι η απεικόνιση εικόνων με την μέθοδο του αερογράφου.

Ένα ολόκληρο επιτελείο καλλιτεχνών επιμελείται τα έργα των αυτοκινητοεπιγραφών καθώς και από εκείνη την εποχή λανσάρονται για πρώτη φορά οι φάσες (διακοσμητικές  γραμμές) επί των αυτοκινήτων κάτι που ακόμη και σήμερα δεν μπορούν να πετύχουν να εφαρμόσουν σωστά οι περισσότεροι τεχνίτες επιγραφοποιοί επί οχημάτων.

1990. Από το 1989 η εταιρεία ξεκινάει την μηχανοργάνωση της με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και κοπτικά μηχανήματα τα οποία εξελίσσονται και αυξάνονται κάθε χρόνο. Το 1994 μεταφέρεται σε νέα ιδιόκτητα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και εξυπηρετεί το πελατολόγιο της με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα σε συνδυασμό πάντα με το μεράκι και την δημιουργικότητα που την χαρακτηρίζει. 

2000. Το 2000 έχοντας ήδη αποκτήσει την 1η της μηχανή εκτύπωσης μπαίνει στον χώρο των ψηφιακών γραφικών έχοντας ήδη προετοιμάσει το έδαφος την προηγούμενη 5ετία. Επεκτείνεται και στην αγορά επιπλέον χώρου στην περιοχή του Γκαζίου και το 2005 ανεγείρει το νέο κτίριο που μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερα και μεγαλύτερα φορτηγά. Αξιοσημείωτο είναι ότι η εταιρεία έχει εκπαιδευτεί στο εξωτερικό στο εργοστάσιο της  DEUTCHLAND για την εφαρμογή των αυτοκόλλητων μεμβρανών καθώς επίσης έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Avery Graphics αλλά και από την MacTac Europe καθώς και βραβευτεί με βραβεία ποιότητας των εργασιών της.

 

 

 

minerva

delta

bravo

2000 έως σήμερα...

H εξέλιξη συνεχίζεται ακολουθώντας την διεθνή πρόοδο και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των αυτοκινητοεπιγραφών.

Η εταιρεία, προσφέρει με τον ίδιο ζήλο τις υπηρεσίες της όπως και την 1η ημέρα που ξεκίνησε με νέες επιπλέον εξελιγμένες τεχνικές και υπηρεσίες που εξυπηρετούν και παράγουν διαφημιστικό αποτέλεσμα σε κινούμενα και μη μέσα διαφήμισης και επικοινωνίας.

Η συνέχιση αυτής της πορείας του Ερμή από τον Παντελή Σκαρπαθιώτη σημάνει την ανάπτυξη της εταιρείας στη νέα εποχή των ψηφιακών εκτυπώσεων, των οικολογικών χρωματισμών αυτοκινήτων αλλά και την σήμανση-ντύσιμο κτιρίων με σύγχρονα προϊόντα της ψηφιακής επικοινωνίας.